Inna, recompensată cu un disc de platină în Franţa

Cântăreaţa Inna a fost recompensată cu un disc de platină în Franţa, pentru vânzarea a 100.000 de unităţi ale albumului "Hot", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

123 afișări
Imaginea articolului Inna, recompensată cu un disc de platină în Franţa

Inna, recompensată cu un disc de platină în Franţa (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Discul i-a fost înmânat la radioul francez NRJ, în cadrul emisiunii lui Nikos, unul dintre cele mai apreciate programe radio din Europa.

Totodată, cele cinci single-uri ale Innei lansate până în prezent în Franţa s-au vândut în peste 500.000 de exemplare.

Artista îşi continuă turneul şi perioada de promovare a single-ului "Sun is Up", care se află pe poziţia a doua a clasamentului francez de vânzări săptămâna aceasta. În vară, între 4 şi 14 august, Inna va mai susţine un turneu de opt concerte.

Recent, Inna a fost recompensată cu un disc de aur în Olanda, pentru 25.000 de unităţi vândute ale albumului "Hot".

Cântăreaţa este considerată un fenomen pe scena muzicii dance, cucerind, în foarte scurt timp, cluburile din Europa şi Orientul Mijlociu. În doar doi ani, Inna a devenit un nume important în întreaga Europă, iar piese precum "Hot", "Amazing" şi "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale internaţionale.

Recent, ea a fost nominalizată la trofeul pentru artistul anului, la cea de-a IX-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi, ce se va desfăşura pe 13 martie, în Bucureşti.

În decembrie 2010, Inna a primit European Border Breakers' Award (EBBA), distincţie acordată artiştilor noi pentru succesul obţinut cu primul album lansat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici