Înscrierile pentru concursul Miss Bucureşti 2013 au început

Înscrierile pentru concursul Miss Bucureşti 2013 au început şi vor dura până joi, preselecţia candidatelor urmând să se desfăşoare vineri, între orele 14.00 şi 18.00, la Club Princess din Regie.

384 afișări
Imaginea articolului Înscrierile pentru concursul Miss Bucureşti 2013 au început

Înscrierile pentru concursul Miss Bucureşti 2013 au început (Imagine: Mediafax Foto Arhiva)

Concursul Miss Bucureşti 2013 este organizat de Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret al Primăriei Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, împreună cu Agenţia Face2Face Models Management.

Pe lângă premiile importante în bani şi vacanţe pe litoralul românesc şi grecesc, produse de la sponsori, contracte de reprezentare ca modele oferite de Agenţia Face2Face, candidatele au şansa să intre în finala naţională a celebrului concurs Elite Model Look 2013.

Concurentele vor susţine probe de aspect general, atitudine, fotogenie, telegenie, mers scenic şi interviu, inclusiv proba costumului de baie, la final, juriul acordând şase titluri: Miss Bucureşti 2012, 1st Runner Up, 2nd Runner Up, Miss Fotogenie, Miss Congeniality şi Miss Popularitate, potrivit unei ştiri.

De asemenea, primele concurente clasate vor fi protagonistele unor clipuri video de promovare a Municipiului Bucureşti.

Pentru a fi admise la concurs, canditatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă un aspect fizic plăcut şi armonios, atitudine şi spontaneitate în exprimare, să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani şi 26 de ani - cu vârsta de 18 ani împliniţi inclusiv până la data de 10 mai 2013 şi cu vârsta de 26 ani în curs, inclusiv pe data de 10 mai 2013 -, să aibă domiciliul în Capitală sau să fie eleve / studente la una dintre instituţiile de învăţământ din Bucureşti - liceu sau universitate, să aibă înălţimea, fără tocuri, de minimum 1,70 m, să nu fi fost căsătorite vreodată, să nu aibă copii sau să deţină calitatea de tutore legal al unui minor, să nu fi intervenit asupra trăsăturilor fizice naturale cu ajutorul operaţiilor estetice, să nu fi fost implicate vreodată într-un scandal mediatic.

Finala Miss Bucureşti 2013 va avea loc pe 10 mai, în Clubul Princess din Regie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici