Întâlnire neaşteptată. Cu cine s-a întâlnit un copil pe tiroliana din Costa Rica VIDEO

  • Un băiat şi tatăl său au ales să se dea cu tiroliana în pădurea tropicală din Costa Rica.
  • Aventura celor doi a devenit şi mai interesantă când un rezident le-a blocat calea.
8465 afișări
Imaginea articolului Întâlnire neaşteptată. Cu cine s-a întâlnit un copil pe tiroliana din Costa Rica VIDEO

Captură video Fox News

Tatăl a filmat întreaga „excursie” cu tiroliana, surprinzând şi întâlnirea inedită cu leneşul, un animal ... tare leneş. 
 
„Este un leneş, spune copilul.
(tatăl) - Da, nu te îngrijora!
(copilul) - Ce facem? Wow, să aşteptăm acum”.
 
Leneşul a sărit din copac direct pe coardă şi a dat nas în nas cu băiatul, oprindu-i pe el şi pe tatăl său din „zbor”. Spre deosebire însă de cei doi oameni, cursa lui a fost gratuită. 
 
Leneşii sunt paşnici. Au mărimi cuprinse între jumătate de metru şi 1,7 metri. Se pot clasifica în două genuri: leneşii cu trei degete şi leneşii cu două degete.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici