Invitaţie inedită a poliţiştilor din Braşov: Cetăţenii, îndemnaţi să testeze ”bicicleta beată” | GALERIE FOTO

Braşovenii pot testa ”bicicleta beată" la un stand amenajat de Poliţie la un festival, dispozitivul având un sistem care încearcă reproducerea senzaţiilor de lipsă de control şi întârziere a reacţiilor, la fel ca în cazul consumului de alcool.

1415 afișări
Imaginea articolului Invitaţie inedită a poliţiştilor din Braşov: Cetăţenii, îndemnaţi să testeze ”bicicleta beată” | GALERIE FOTO

Invitaţie inedită a poliştilor din Braşov: Cetăţenii îndemnaţi să testeze ”bicicleta beată” | GALERIE FOTO

Poliţiştii din Braşov participă, duminică, la prima ediţie a Festivalului dedicat copiilor şi familiilor, ”Dream Family”, cu un stand în care trecătorii pot testa bicicleta "beată".

Pe lângă demonstraţii de dresaj canin, expoziţie de arme, prezentarea laboratorului mobil de criminalistică şi sirene la maxim, poliţiştii au decis să le prezinte braşovenilor bicicleta "beată", la standul amplasat pe platforma fostului stadion municipal.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov participă la prima ediţie a Dream Family Festival, eveniment multidisciplinar în cadrul căruia organizatorii şi partenerii invitaţi vor desfăşura activităţi cu caracter muzical, cultural, sportiv şi culinar. La standul colegilor din cadrul Biroului de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, participanţii vor avea posibilitatea să probeze 《bicicleta beată》. Aceasta este creaţia unei agenţii de marketing în scopul conştientizării persoanelor care folosesc frecvent bicicleta ca mijloc de transport asupra pericolelor folosirii acesteia sub influenţa băuturilor alcoolice. Dispozitivul are instalat sistemul Bi-Directional Control, ce încearcă reproducerea senzaţiilor de lipsă de control şi întârziere a reacţiilor, experimentate în cazul consumului de alcool", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Prima ediţie a evenimentului "Dream Family Festival" a început pe 21 iunie şi se va încheia duminică seara.

Organizatorii au pregătit concerte, ateliere de artă şi creaţie, expoziţii de artă, cinema în aer liber, teatru de păpuşi şi alte surprize pentru toate vârstele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici