Irinel Columbeanu a depus o altă plângere împotriva soţiei sale, acuzând-o de abandon de minor

Irinel Columbeanu a depus, miercuri, o altă plângere împotriva soţiei sale Monica, la Poliţia Voluntari, acuzându-o pe aceasta că şi-a abandonat copilul minor şi a plecat din ţară, cei doi soţi aflându-se în divorţ.

1015 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu a depus o altă plângere împotriva soţiei sale, acuzând-o de abandon de minor

Irinel Columbeanu a depus o altă plângere împotriva soţiei sale, acuzând-o de abandon de minor (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Plângerea depusă de Irinel Columbeanu a fost înregistrată, miercuri, la Poliţia oraşului Voluntari, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Claudia Burada.

Columbeanu îşi acuză soţia de abandon de minor, susţinând că Monica - cea care a cerut divorţul - a plecat în Statele Unite ale Americii şi a lăsat copilul în grija surorii sale, Ramona.

Irinel Columbeanu a mai depus plângere la IPJ Ilfov, în 14 martie, acuzând-o pe soţia sa de tentativă de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Scandalul a izbucnit după ce Monica Columbeanu a încercat să-şi viziteze fetiţa şi să-şi ia autoturismul Bentley şi lucrurile sale de la reşedinţa din Izvorani.

Autorităţile au decis, miercuri, neînceperea urmăririi penale în cazul Monicăi Columbeanu.

Irinel Columbeanu a mers, miercuri, şi la Palatul Victoria, pentru a depune la Registratura Guvernului un document prin care solicită ajutorul premierului Emil Boc în cazul fiicei sale, Irina. "Am aşteptat până în ultima secundă înainte de a recurge la acest gest, care este unul pentru siguranţa tuturor copiilor. Copilul meu trebuie să fie extras din această atmosferă de adâncă promiscuitate", a spus Columbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici