J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se destramă: „Ne este mai bine ca prieteni”

  • Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au confirmat că se despart după săptămâni de speculaţii.
  • Cei doi erau logodiţi de doi ani şi anterior îşi amânaseră nunta din cauza pandemiei COVID-19.
3928 afișări
Imaginea articolului J.Lo se desparte. După ce au afişat o iubire perfectă, cel mai admirat cuplu se destramă: „Ne este mai bine ca prieteni”

Cel mai titrat cuplu de la Hollywood se desparte: „Ne este mai bine ca prieteni”

„Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni şi vrem cu nerăbdare să rămânem aşa", a declarat perechea.

„Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor şi proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul ceiluilalt şi copiilor noştri. Din respect pentru ei, singurul lucru pe care trebuie să-l precizăm este mulţumirea faţă de toţi cei care ne-au transmis cuvinte frumoase şi sprijin”.

Vestea despărţirii lor vine după mai multe zvonuri despre starea relaţiei lor care au circulat în martie, potrivit Hollywood Reporter.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi fostul jucător al Yankees, Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, s-au logodit la sfârşitul anului 2019 după ce s-au tot întâlnit timp de doi ani. La acea vreme, au împărtăşit vestea pe Instagram împreună cu o serie de imagini dintr-o vacanţă la plajă.

În aprilie 2020, Rodriguez a declarat în The Tonight Show, că nunta lor a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19. „Trebuie să mergem cu fluxul acum", a spus Rodriguez la acea vreme. „Totul merge bine. Este doar pe pauză. Vrem să ne asigurăm că ne gândim mai întâi la siguranţa ca cei mici sunt într-un loc potrivit”.

Nici Lopez, nici Rodriquez nu au abordat încă starea relaţiei lor pe conturile lor de socializare. Postările recente de la Lopez au arătat-o ​​pe vedetă singură şi fără inelul ei de logodnă, alimentând speculaţiile recente.

La sfârşitul lunii februarie, au distribuit fotografii împreună din Republica Dominicană, unde Lopez a filmat pentru comedia romantică de acţiune Lionsgate Shotgun Wedding.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici