James Cameron ar fi mai fericit dacă fosta sa soţie ar câştiga Oscarul pentru regie

Regizorul James Cameron, nominalizat la premiile Oscar pentru filmul "Avatar", a declarat, miercuri, la o emisiune de televiziune, că fosta sa soţie, Kathryn Bigelow, ar merita premiul Academiei americane pentru cea mai bună regie, pentru pelicula "The Hurt Locker", informează accesshollywood.com

183 afișări
Imaginea articolului James Cameron ar fi mai fericit dacă fosta sa soţie ar câştiga Oscarul pentru regie

James Cameron ar fi mai fericit dacă fosta sa soţie ar câştiga Oscarul pentru regie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cameron este contracandidatul fostei sale soţii la această categorie a premiilor Oscar, cu filmul "Avatar", în timp ce Kathryn Bigelow ar putea primi distincţia pentru "The Hurt Locker".

"Acest lucru ar fi ca şi cum mi s-ar îndeplini un vis", a spus Cameron în emisiunea lui Charlie Rose.

"Ai fi mai fericit decât dacă ai primi tu premiul acesta?", a întrebat Charlie Rose, Cameron răspunzând: "Sincer, da".

Cameron, care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun regizor în 1997, pentru "Titanic", a declarat că ar dori ca "Avatar" să fie premiat, de dragul echipei sale.

"Eu am luat deja un Oscar . Am câteva, nu cred că mai am nevoie de încă unul", a explicat el. "Dar pentru echipă ar însemna mult să primească un premiu", a adăugat acesta.

James Cameron şi Kathryn Bigelow s-au ajutat unul pe celălalt

James Cameron a adăugat că Kathryn Bigelow l-a ajutat să creeze filmul "Avatar", făcându-i sugestii.

"A venit de mai multe ori, neobosită, să vadă filmul", a spus acesta, adăugând că şi el a produs câteva dintre peliculele acesteia. "Ne admirăm unul altuia munca. Am lucrat împreună şi ne-am susţinut, în calitate de colegi", a mai spus acesta.

De asemenea, Cameron a spus că fosta sa soţie i-a cerut părerea în ceea ce priveşte "The Hurt Locker", iar sugestiile sale au fost foarte simple: "Nu schimba nimic. Chestia asta este grozavă. Pur şi simplu este un film bun", a spus el.

Cameron vrea să scrie o carte despre Avatar

Mulţi au spus acelaşi lucru despre "Avatar" şi, pe lângă intenţia de a regiza o a doua parte, Cameron a declarat că vrea să scrie şi o carte despre "Avatar".

"Există lucruri pe care poţi să le faci în cărţi şi nu poţi să le faci în film", a spus acesta, într-un interviu acordat The Wall Street Journal.

Producătorul filmului "Avatar", Jon Landau, a declarat pentru MTV News că volumul "Avatar" ar putea fi gata la sfârşitul anului 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici