James Corden, prezentatorul "Carpool Karaoke", va fi gazda Premiilor Grammy în 2017 - VIDEO

James Corden, starul show-ului american "The Late Late Show", prezentator al "Carpool Karaoke", va fi gazda Premiilor Grammy în 2017, relatează Variety.com.

203 afișări
Imaginea articolului James Corden, prezentatorul "Carpool Karaoke", va fi gazda Premiilor Grammy în 2017 - VIDEO

James Corden, prezentatorul "Carpool Karaoke" va fi gazda Premiilor Grammy în 2017

Producătorii Premiilor Grammy l-au ales pe James Corden pentru personalitatea sa de showman dinamic şi creativ, motivând că este gazda perfectă pentru Premiile Grammy.

De asemenea, reprezentanţii Grammy l-au elogiat pentru pasiunea şi entuziasmul pentru muzică, atât în rol de entertainer, cât şi de fan înfocat, după ce, în segmentul său din "The Late Late Show" Corden i-a avut invitaţi pe cei mai cunoscuţi artişti ai momentului, de la Adele la Stevie Wonder, Lady Gaga, Sir Elton John şi Justin Bieber.

James Corden conduce o maşină alături de celebrităţi din toate domeniile şi cântă melodii populare.

Emisiunea "The Late Late Show", în care producătorii au introdus segmentul "Carpool Karaoke", s-a bucurat de un succes enorm în ultima perioadă.

Mai multe detalii despre James Corden şi Premiile Grammy, aici: http://variety.com/2016/tv/awards/james-corden-host-grammy-awards-1201924054/.

Citeşte şi: Galerie Foto

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici