Jeff Goldblum va deveni tată pentru prima dată la vârsta de 62 de ani

Actorul american Jeff Goldblum, în vârstă de 62 de ani, va deveni tată pentru prima dată, întrucât soţia sa, Emilie Livingston, este însărcinată şi va naşte un băieţel în 2015, informează site-ul revistei People.

296 afișări
Imaginea articolului Jeff Goldblum va deveni tată pentru prima dată la vârsta de 62 de ani

Jeff Goldblum va deveni tată pentru prima dată la vârsta de 62 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primul copil al starului american va fi un băieţel, a dezvăluit actorul, vineri seară, în emisiunea de televiziune "The Late Show with David Letterman".

Starul filmului "Jurassic Park" şi iubita lui, în vârstă de 32 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, ce a avut loc la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles, în noiembrie 2014.

"E însărcinată în trei luni. Mi-a spus că vom avea un copil cu o zi înainte să ne căsătorim. Va fi un băieţel. De fapt, i-am ales deja numele. Se va numi Elliott Charlie", a dezvăluit Jeff Goldblum.

Aceasta este cea de-a treia căsătorie pentru starul filmului "Ziua independenţei". Jeff Goldblum a fost căsătorit cu Patricia Gaul, în perioada 1980 - 1986, şi cu Geena Davis, în perioada 1987 - 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici