Jennifer Lopez, dată în JUDECATĂ. Ce a făcut artista i-a dezamăgit pe fani

Cântăreaţa Jennifer Lopez a fost acuzată că nu şi-a onorat o parte dintr-un contract promoţional, în urma căruia a primit gratuit hoverboard-uri personalizate pentru a le folosi într-un concert din Las Vegas, scrie site-ul dedicat celebrităţilor TMZ.

2675 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, dată în JUDECATĂ. Ce a făcut artista i-a dezamăgit pe fani

Jennifer Lopez, dată în JUDECATĂ. Ce a făcut artista i-a dezamăgit pe fani (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Artista s-ar fi ales cu 42 de hoverboard-uri gratuite din partea Sidekick Group Corp, pentru ca ea şi dansatorii săi să le folosească în timpul concertelor susţinute în cadrul turneului ”Jennifer Lopez: All I Have residency”.

 

În schimb, J. Lo. ar fi fost de acord să ajute la promovarea produsului pe paginile personale de social media, o dată la trei luni, dar oficialii companiei susţin că solista nu a făcut acest lucru decât o singură dată, iar mai târziu a şi şters postarea din mediul online.

 

Acum, compania o dă în judecată pentru a recupera pagubele în valoare de 54.390 dolari (43,600 £), bani folosiţi pentru a personaliza vehiculele electrice.

 

Până în prezent, reprezentanţii artistei nu au făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici