Jessica Alba a acuzat simptome ale unui accident vascular cerebral

Actriţa americană Jessica Alba s-a grăbit spre un spital din Los Angeles, în plină noapte, săptămâna trecută, din cauza unor simptome care au făcut-o să creadă că suferise un accident vascular cerebral.

419 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba a acuzat simptome ale unui accident vascular cerebral

Jessica Alba (Imagine: Mediafax Foto/AFp)

Actriţa în vârstă de 31 de ani se afla cu soţul ei, Cash Warren, în vila lor din Los Angeles, în momentul în care a început să nu îşi mai simtă una dintre mâini, să aibă palpitaţii şi dureri de cap, informează thesun.co.uk.

Invitată în talk show-ul prezentat de Jimmy Kimmel, Jessica a spus că era "îngrozită" în acele momente.

"Am crezut că am suferit un accident vascular cerebral. Am crezut cu adevărat că asta se întâmpla. Era ora 02.30, m-am trezit şi mâna mea a început să amorţească. Mi-a amorţit toată mâna. Era moartă, nu am putut s-o mişc deloc. Tot braţul îmi amorţise, aveam frisoane reci în zona cefei şi a frunţii. Nu puteam să îmi mişc faţa", a relatat actriţa.

Cuprinsă de panică, Jessica a căutat pe internet informaţii despre acele simptome şi a descoperit că ele caracterizau accidentul vascular cerebral.

L-a contactat pe singurul medic pe care ştia că putea să conteze la acea oră - pediatrul fiicelor sale.

"I-am trimis un sms pediatrului meu. Este pediatrul fiicelor mele, dar era singura persoană care putea să îmi răspundă la ora 02.30", a spus actriţa.

"I-am spus: «Am aceste simptome... şi toate se înrăutăţesc». El mi-a răspuns: "Eşti puţin prea tânără pentru asta", a adăugat Jessica Alba.

Actriţa a fost transportată în acea noapte la un spital din apropiere, unde i-a fost făcută o tomografie, iar medicii au diagnosticat-o cu sindromul de canal carpian, o afecţiune relativ banală, care poate să provoace dureri, amorţeli şi înţepături la nivelul mâinilor şi al degetelor.

Jessica Alba, care a apărut în "Sin City" în 2005, îşi va relua rolul din această peliculă în continuarea "Sin City 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici