Joaquin Phoenix spune că se simte speriat de admiratori

Actorul american Joaquin Phoenix spune că se simte speriat atunci când admiratorii săi se apropie de el, acesta nefiind nici în prezent obişnuit cu "vânătorii de autografe".

113 afișări
Imaginea articolului Joaquin Phoenix spune că se simte speriat de admiratori

Joaquin Phoenix spune că se simte speriat de admiratori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american încearcă din răsputeri să evite stilul de viaţă hollywoodian şi recunoaşte că este speriat şi "copleşit" atunci când trebuie să înfrunte fanii, informează contactmusic.com.

El a declarat pentru publicaţia Britain Event: "Celebritatea nu este parte din viaţa mea. Dacă mă plimb şi cineva vine cu camera, sunt cuprins de panică. Îmi imaginez cum este dacă eşti Johnny Depp, când ai ajuns la un nivel de faimă".

De asemenea, acesta a afirmat că a reuşit să aibă o viaţă mult mai "normală" faţă de celelalte vedete. "În comparaţie cu alte persoane din această industrie, am o viaţă normală. (...) Plec şi nu vorbesc săptămâni întregi cu nimeni din industrie. Urăsc plaja. Nu îmi place să călătoresc. Nu simt că sunt evaziv. Doar că nu îmi plac acele lucruri pe care aproape toate lumea le agreează", a afirmat acesta.

Fratele actorului River Phoenix, decedat în urma unei supradoze de droguri în 1993, Joaquin Phoenix a fost nominalizat la premiile Oscar în 2006, pentru rolul titular din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash". Joaquin Phoenix fusese anterior nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul "Gladiatorul". De asemenea, Phoenix, nominalizat anul trecut la Oscar pentru rolul din "The Master", a înregistrat un album cu coloana sonoră a filmului "Walk the Line", pentru care a câştigat un premiu Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici