Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după 15 luni de căsnicie

Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după doar 15 luni de căsnicie, actriţa depunânând cererea de divorţ luni, în care a invocat "diferenţe ireconciliabile", potrivit site-ului dedicat celebrităţilor TMZ.

9363 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după 15 luni de căsnicie

Johnny Depp şi Amber Heard divorţează după 15 luni de căsnicie (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Vestea divorţului vine la doar câteva zile după ce mama actorului american, Betty Sue Palmer, a decedat.

Amber Heard a depus cererea pentru divorţ luni, menţionând că între cei doi există "diferenţe ireconciliabile".

Cuplul s-a căsătorit anul trecut, în luna februarie, iar actriţa americană cere acum suport conjugal. Johnny a răspuns prin intermediul avocatei sale, Laura Wasser, şi îi cere judecătorului să respingă cererea lui Amber pentru suport conjugal.

Potrivit unor surse citate de site-ul TMZ, cei doi nu au semnat un contract prenupţial.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

În curând, actorul în vârstă de 52 de ani va putea fi urmărit pe marile ecrane în pelicula "Alice În Ţara Oglinzilor/ Alice Through The Looking Glass", noua producţie Disney care transcende romanul lui Lewis Carroll într-o ecranizare a clasicei poveşti, adaptate tehnologiei cinematografice revoluţionare şi publicului de astăzi.

Premiera filmului va avea loc pe 27 mai.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici