Johnny Depp va primi un onorariu record pentru următorul film din seria "Piraţii din Caraibe"

Johnny Depp va primi unul dintre cele mai mari onorarii din istoria cinematografiei, pentru rolul pe care îl va interpreta în următorul film din franciza "Piraţii din Caraibe".

740 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp va primi un onorariu record pentru următorul film din seria "Piraţii din Caraibe"

Johnny Depp (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Johnny Depp, care s-a despărţit la începutul acestui an de partenera lui de viaţă Vanessa Paradis, după o relaţie care a durat 14 ani, va reveni cu acest onorariu în topul celor mai bine plătiţi actori din lume, informează contactmusic.com.

Starul american va juca în cel de-al cincilea film din seria "Piraţii din Caraibe" şi va primi pentru acel rol, potrivit presei internaţionale, un onorariu de 60 de milioane de lire sterline (94,2 milioane de dolari).

Acest onorariu vine într-un moment potrivit, întrucât actorul va începe în curând să plătească o pensie alimentară consistentă pentru fosta lui parteneră de viaţă şi pentru cei doi copii ai lor.

Se spune că Johnny Depp a ales cu mare atenţie acest rol, pentru ca averea lui să nu scadă prea mult după înţelegerea financiară pe care o va semna cu Vanessa Paradis.

"Johnny este foarte atent cu rolurile sale şi nu vrea să semneze pentru prea multe filme. Nu vrea să îşi ruineze cariera din cauza unei expuneri excesive, aşa cum au păţit John Travolta şi Nic Cage", a declarat o sursă, citată de tabloidul The Sun.

"Acest onorariu uriaş pe care îl va primi pentru noul film din seria «Piraţii din Caraibe» îi va permite să îşi aleagă cu mare atenţie următoarele roluri, pe baza frumuseţii scenariilor, nu a pachetului salarial", a adăugat aceeaşi sursă.

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, s-au cunoscut în 1998, la Paris, şi au împreună doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Christopher, în vârstă de 10 ani, căruia i se mai spune şi "Jack".

Primele patru filme din franciza "Piraţii din Caraibe" au generat împreună încasări de 3,72 miliarde de dolari pe plan mondial.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar şi în producţii independente, precum recentul "Jurnalul unui iubitor de rom" şi, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moartă", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici