Judas Priest va lansa un nou album anul viitor

Basistul formaţiei Judas Priest, Ian Hill, a declarat pentru publicaţia Classic Rock că estimează că următorul album al trupei britanice de heavy metal, care va concerta, pe 1 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti, va fi lansat anul viitor, informează organizatorii show-ului, Events.

103 afișări
Imaginea articolului Judas Priest va lansa un nou album anul viitor

Judas Priest va lansa un nou album anul viitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii trupei de power metal Helloween vor fi invitaţi speciali ai concertului pe care britanicii din formaţia Judas Priest îl vor susţine la Bucureşti, în parcarea Romexpo, pe 1 iulie.

Trupa Judas Priest a marcat unul dintre cele mai bune albume ale carierei sale cu "Redeemer of Souls". 2014 a fost un an excelent - discul a debutat pe locul al şaselea în Statele Unite ale Americii, performanţă neatinsă până acum de lansări anterioare, iar turneul de promovare străbate întreaga lume.

Membrii trupei ajung la Bucureşti pe 1 iulie, dar între timp nu contenesc cu planuri din ce în ce mai ambiţioase, în ciuda anilor (însumate, vârstele membrilor componenţi ating impresionanta cifră de 283 de ani). Basistul Ian Hill a declarat pentru Classic Rock că estimează o nouă lansare în 2016: "Nu văd vreun motiv pentru care n-am avea un album Judas Priest anul viitor. E încă destul de devreme şi suntem încă în turneu cu «Redeemer of Souls»... Dar, spre sfârşitul anului, vom trece în revistă ce avem şi o luăm de-acolo".

Chitaristul Ritchie Faulkner are o viziune diferită de a lui Ian Hill, dar vorbeşte despre volumul de materiale scrise în timpul sesiunilor de la "Redeemer of Souls". "Cred că anul viitor ar putea fi un pic prea optimist," spune Faulkner. "Aşa cum a spus Ian, suntem pe drumuri în cea mai mare parte a acestui an. Dar cel mai recent album de studio pe care l-am făcut, "Redeemer of Souls", a fost foarte creativ. Scoteam idee după idee după idee. De fapt, am fost nevoiţi să limităm procesul de creaţie; în caz contrar, am fi intrat în criză de timp... nu am fi avut când să înregistrăm toate materialele. Deci, bazându-mă pe asta şi pe energia creativă din studio, aş fi încrezător într-un nou album Priest. Deşi poate nu anul viitor. Dar vom începe cu siguranţă să ne uităm pe materiale în viitorul apropiat", a mai spus acesta.

Evenimentul de la Romexpo, unde formaţia britanică îi va avea ca invitaţi speciali pe cei de la Helloween, este un moment special pentru ambele trupe. Şi unii şi alţii promovează două albume noi - membrii Helloween sărbătoresc 30 de ani de activitate cu "My God Given Right", cel de-al 15 lea album de studio al lor, iar cei de la Judas Priest, care au ajuns la impresionanta cifră de 45 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, cel mai recent material discografic, "Redeemer of Souls Tour".

Biletele pentru concertul de la Romexpo costă 130 de lei (zona B), 190 de lei (zona A) şi 270 de lei (Golden Ring), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Acestea pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici