"Jurassic Adventures", un show dedicat întregii familii, programat în noiembrie, a fost anulat

"Jurassic Adventures", un show captivant dedicat întregii familii, cu o pronunţată latură educativă, care urma să fie prezentat în premieră în România, pe 21 şi 22 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, a fost anulat din motive tehnice, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

70 afișări
Imaginea articolului "Jurassic Adventures", un show dedicat întregii familii, programat în noiembrie, a fost anulat

"Jurassic Adventures", un show dedicat întregii familii, programat în noiembrie, a fost anulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jurassic Adventures" este o producţie impresionantă, produsă de Gerry Rickard şi Petros Zondiros, responsabili pentru producerea şi promovarea a numeroase show-uri, precum "Disney on Ice" şi "Disney Live".

"Spectacolele «Jurassic Adventures» au fost anulate din motive tehnice ce nu au ţinut de organizatori. Din nefericire, o parte din aparatura necesară desfăşurării evenimentelor s-a deteriorat şi nu a putut fi reparată în timp util", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Persoanele care au cumpărat deja bilete pentru "Jurassic Adventures" au însă ocazia de a participa cu tichetele din aceeaşi categorie (fără a mai achita diferenţa de preţ) la show-ul de familie din anul 2015 "Scooby Doo şi Misterul Piramidei", care va avea loc pe 20 martie, la Sala Palatului. În cazul celor care nu doresc să participe la acest show, contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, începând din 3 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici