"Jurassic Adventures", un show de familie captivant, în premieră în România, pe 21 şi 21 noiembrie

"Jurassic Adventures", un show captivant dedicat întregii familii, cu o pronunţată latură educativă, care va îmbogăţi universul copiilor, va fi prezentant în premieră în România, pe 21 şi 22 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

55 afișări
Imaginea articolului "Jurassic Adventures", un show de familie captivant, în premieră în România, pe 21 şi 21 noiembrie

"Jurassic Adventures", un show de familie captivant, în premieră în România, pe 21 şi 21 noiembrie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Jurassic Adventures" este o producţie impresionantă, produsă de Gerry Rickard şi Petros Zondiros, responsabili pentru producerea şi promovarea a numeroase show-uri, precum "Disney on Ice" şi "Disney Live". După ce, în februarie, copiii din România au făcut cunoştinţă cu cel mai iubit căţel din lume, Scooby-Doo, în această toamnă, micuţii vor avea parte de o aventură preistorică realistică.

Show-ul "Jurassic Adventures" este o producţie grandioasă, care foloseşte tehnologii avansate, sisteme audio, climatice şi de lumini spectaculoase, decoruri şi personaje realistice, menite nu doar a-l transpune pe spectator în lumea fabuloasă a unui parc din Jurassic, ci a-l face să participe cu totul la aventură. Publicul va trăi cu sufletul la gură peripeţiile personajelor, va asista la naşterea unui pui de dinozaur şi se va cutremura la fiecare răget al creaturilor preistorice. Echipaţi cu cea mai recentă tehnologie hidraulică, acustică şi electrică, care face ca toate mişcările şi sunetele să pară reale, dinozaurii din show vor înflăcăra copiii de-a lungul unui show captivant.

Suspans, umor, emoţie, prietenie şi curaj sunt sentimentele care îi vor încerca atât pe părinţi, cât şi pe copii în aventura din Jurassic, care va avea loc la Sala Palatului.

Biletele pentru spectacol se găsesc la Sala Palatului, pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de preţ, în funcţie de locul din sală şi de vârstă. În perioada 26 mai - 26 iunie, biletele au preţuri speciale, după cum urmează: categoria VIP - 180 de lei pentru adulţi şi copii, categoria I - 135 de lei pentru adulţi şi 110 lei pentru copii, categoria II - 110 lei pentru adulţi şi 75 de lei pentru copii, categoria III - 75 de lei pentru adulţi şi 55 de lei pentru copii, categoria IV - 55 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru copii. Din 27 iunie, biletele vor costa după cum urmează: categoria VIP - 200 de lei pentru adulţi şi copii, categoria I - 155 de lei pentru adulţi şi 120 de lei pentru copii, categoria II - 125 de lei pentru adulţi şi 85 de lei pentru copii, categoria III - 80 de lei pentru adulţi şi 70 de lei pentru copii şi categoria IV - 60 de lei pentru adulţi şi 45 de lei pentru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici