Kiefer Sutherland a scăpat de închisoare

Actorul Kiefer Sutherland nu va fi condamnat la închisoare, după altercaţia pe care a avut-o, pe 5 mai, cu un designer, la New York, deoarece acuzaţia de agresiune care i s-a adus a fost retrasă, iar "victima" a refuzat să coopereze cu procurorii americani.

37 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland a scăpat de închisoare

Kiefer Sutherland a scăpat de închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, procurorii americani au stabilit că acest incident nu a fost de natură să violeze termenii regimului de eliberare condiţionată impus actorului american.

Această decizie a Procuraturii municipale din Los Angeles vine la puţin timp după ce Procuratura districtuală din New York a ajuns la concluzia că nu este necesară anchetarea starului din serialul de televiziune "24 de ore".

Kiefer Sutherland, în vârstă de 42 de ani, fiul actorului Donald Sutherland - celebrul "Casanova" din filmul cu acelaşi titlu de Federico Fellini -, l-a lovit cu capul în plină figură pe stilistul Jack McCollough, cofondatorul liniei de articole vestimentare pentru femei Proenza Shouler, după ce acesta s-a ciocnit accidental cu actriţa Brooke Shields, la petrecerea anuală a Metropolitan Museum of Art, care a avut loc la începutul lunii mai, la New York. Kiefer Sutherland s-a predat organelor de poliţie, care l-au pus oficial sub acuzaţie pentru agresiune, pe 7 mai.

Kiefer Sutherland se află sub supraveghere judiciară în urma unei condamnări pentru conducere în stare de ebrietate, cu recidivă, în Los Angeles. O eventuală nouă condamnare ar fi putut avea consecinţe grave asupra vieţii şi carierei lui Kiefer Sutherland. Actorul canadian a petrecut deja 48 de zile în închisoare, după ce a fost arestat, în 2007, pentru conducere în stare de ebrietate şi se află în regim de eliberare condiţionată pentru o perioadă de cinci ani. În momentul arestării din 2007, Kiefer Sutherland se afla tot în regim de eliberare condiţionată, pentru o condamnare anterioară, după ce săvârşise acelaşi tip de infracţiune.

Kiefer Sutherland a devenit celebru la nivel mondial datorită personajului Jack Bauer din serialul "24 de ore", lansat în 2001.

Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre actorii de televiziune cel mai bine plătiţi în Statele Unite. Rolul Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur, în 2002, şi un premiu Emmy, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici