Kim Kardashian, prima vedetă a unui reality show care are o statuie din ceară la Madame Tussauds

Galeria celebrităţilor de la Muzeul Madame Tussauds din Londra s-a îmbogăţit cu primul exponat din ceară care întruchipează o vedetă a unui reality show, pe Kim Kardashian, cu care vizitatorii îşi pot face selfie-uri într-un decor care se modifică permanent.

287 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian, prima vedetă a unui reality show care are o statuie din ceară la Madame Tussauds

Kim Kardashian, prima vedetă a unui reality show care are o statuie din ceară la Madame Tussauds (Foto: Hepta)

Statuia din ceară o prezintă pe Kim Kardashian aşa cum a fost văzută la Paris, la petrecerea de dinaintea căsătoriei cu Kanye West, anul trecut, informează contactmusic.com.

Vedeta chiar a donat muzeului creaţia casei Balmain pe care a purtat-o la acel eveniment, iar Turnul Eiffel din Paris reprezintă unul dintre decorurile din sala unde se află exponatul.

Una dintre regulile lui Kardashian este să nu facă mai mult de trei selfie-uri într-un loc, aşadar cadrul este proiectat să se modifice, permiţând vizitatorilor să-şi facă fotografii cu statuia în orice spaţiu doresc. În plus, statuia din ceară are într-o mână un telefon care foloseşte la realizarea fotografiilor.

Kardashian, în vârstă de 34 de ani, a fost surprinsă de creaţia de o asemănare izbitoare realizată de muzeu, postând pe contul său de Twitter o fotografie cu mesajul "OMG, cât de incredibil @ Madame TussaudsLondon! Este atât de cool faptul că poţi face o poză cu ea!".

De cealaltă parte, reprezentanţii muzeului din capitala britanică i-au răspuns pe aceeaşi reţea de socializare, invitând-o să vină şi să se "întâlnească pe sine" oricând doreşte.

"Ne bucurăm că îţi place noua statuie din ceară şi, desigur, poţi veni în vizită oricând", a fost comentariul publicat pe contul muzeului din Londra.

Kim Kardashian, protagonistă a reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Starleta americană are o relaţie cu Kanye West din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa, iar în prezent aşteaptă al doilea copil, un băiat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici