La ce accesoriu nu ar renunţa NICIODATĂ Monica Bârlădeanu: "Fără ele mă simt efectiv în fundul gol”

Monica Bârlădeanu se numără printre cele mai frumoase femei din România, iar trăsăturile ei au impresionat chiar şi peste hotare, scrie ONE.

1815 afișări
Imaginea articolului La ce accesoriu nu ar renunţa NICIODATĂ Monica Bârlădeanu: "Fără ele mă simt efectiv în fundul gol”

La ce accesoriu nu ar renunţa NICIODATĂ Monica Bârlădeanu: "Fără ele mă simt efectiv în fundul gol”

Prezentatoarea emisiunii “Ferma Vedetelor” a declarat într-un interviu că, în ciuda apariţiilor sale puse la punct, rămâne aceeaşi româncă crescută la bunici, pe uliţele de la ţară. De altfel, vedeta susţine că oricând ar renunţa la astfel de ţinute, însă nu şi la bijuterii, acestea fiind cele care o reprezintă.

„ Mă simt mult mai bine naturală, fără machiaj, tocuri şi haine preţioase. La bijuterii nu renunţ. Şi în fustă ţigănească sau într-un tricou simplu, tot îmi pun bijuteriile. Fără ele mă simt efectiv în fundul gol”, a povestit actriţa, potrivit ONE.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici