Lady Gaga, în stare de ebrietate, dată afară de pe Yankee Stadium din New York

Lady Gaga, considerată o "rebelă" a industriei muzicale actuale, a fost dată afară, sâmbătă seară, de pe Yankee Stadium din New York, deoarece era beată şi a avut un comportament indecent, potrivit responsabililor acestui club de baseball, citaţi de femalefirst.co.uk.

55 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, în stare de ebrietate, dată afară de pe Yankee Stadium din New York

Lady Gaga, în stare de ebrietate, dată afară de pe Yankee Stadium din New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa americană, aflată în loja VIP a stadionului, a băut whisky direct din sticlă şi a început să îşi maseze sânii chiar în faţa spectatorilor prezenţi în seara de sâmbătă la meciul echipei The New York Yankees.

În seara precedentă, cântăreaţa americană a fost fotografiată la un alt meci de baseball purtând doar un sutien şi o pereche de colanţi.

Sâmbătă, Lady Gaga a reuşit să treacă de cordonul de securitate de la Yankee Stadium din New York şi a ajuns până în loja VIP, unde a început să discute cu jucătorii acestei echipe de baseball, spunându-le tuturor că îi iubeşte foarte mult.

Din păcate pentru Lady Gaga, multe dintre soţiile sportivilor erau prezente în acea lojă şi nu au apreciat deloc declaraţiile artistei.

În cele din urmă, cântăreaţa americană a fost escortată în afara stadionului, iar directorul general al acestui club sportiv s-a declarat "stânjenit" de acest incident şi a anunţat că a iniţiat o anchetă cu scopul de a afla cum a reuşit Lady Gaga să treacă de cordonul de securitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici