"Las Fierbinţi", un serial de comedie original, în curând la Pro TV - FOTO

"Las Fierbinţi", un serial de comedie cu un subiect specific românesc, cu dialoguri spumoase, o coloană sonoră inedită şi personaje remarcabile, va fi difuzat în curând la Pro TV, informează televiziunea.

1483 afișări
Imaginea articolului "Las Fierbinţi", un serial de comedie original, în curând la Pro TV - FOTO

"Las Fierbinţi", un serial de comedie original, în curând la Pro TV

Printre noutăţile primăverii la Pro TV se numără şi un serial de comedie cum nu s-a mai văzut până acum în România. "Las Fierbinţi" va aduce telespectatorilor Pro TV comedie pură, originală, cu un subiect specific românesc, cu dialoguri spumoase şi o coloană sonoră inedită, personaje remarcabile, colorate şi totodată autentice, care abundă în replici şi situaţii de-un umor irezistibil.

Serialul de comedie "Las Fierbinţi" care va debuta în curând la Pro TV vine cu poveşti rurale extrem de amuzante, dar autentice. Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară după reguli ancestrale, lent, fără un scop precis, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne.

"Las Fierbinţi", serial realizat după un scenariu de Mimi Brănescu, dezvăluie un univers plin de contradicţii comice şi savoare locală, cu evenimente amuzante în care se împletesc vieţile localnicilor, de la poliţistul satului, primarul, până la patronul de birt şi şmecherul satului.

Din distribuţia serialului "Las Fierbinţi", regizat de Dragoş Buliga şi Constantin Popescu, fac parte actori foarte cunoscuţi din alte filme sau producţii de televiziune, precum Gheorghe Ifrim, Costi Diţă, Adrian Văncică, Leonid Doni sau Mihai Bobonete, care poate fi urmărit şi în "Serviciul Român de Comedie", la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici