Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita sa, după o relaţie care a durat un an şi jumătate

Actorul Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita sa, modelul Toni Garrn, punând astfel capăt unei relaţii care a durat un an şi jumătate, după ce starul american a fost văzut în timp ce pleca de la o petrecere în compania a 20 de femei tinere, informează dailymail.co.uk.

740 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita sa, după o relaţie care a durat un an şi jumătate

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul, în vârstă de 40 de ani, şi modelul german Toni Garrn, în vârstă de 22 de ani, s-au despărţit în mod oficial după o relaţie de un an şi jumătate, afirmă tabloidul Us Weekly.

Cei doi au avut o relaţie destul de discretă, începută în mai 2013, şi nu au apărut niciodată împreună pe covorul roşu.

Despărţirea lor s-a produs recent, după ce starul american a fost fotografiat în timp ce pleca dintr-un club din South Beach, în Florida, în compania unui număr impresionant de admiratoare.

"A plecat însoţit de 20 de femei tinere. Leo şi 20 de fete. El este eroul meu", a dezvăluit o sursă pentru Daily News Confidential.

"Era înconjurat de fotomodele, care se aflau peste tot în jurul lui", a adăugat aceeaşi sursă.

Toni Garrn nu a participat la petrecerea pe care Leonardo DiCaprio a organizat-o în urmă cu câteva zile pentru a marca închiderea evenimentului "Art Basel Miami". La eveniment au fost prezenţi numeroşi prieteni ai actorului, inclusiv magnatul din industria petrolieră Brandon Davis şi starul pop Joe Jonas.

Revista People afirmă că Toni Garrn a fost însă văzută în acelaşi loc în compania lui DiCaprio, cu o seară înainte, însă cei doi păreau foarte reci şi distanţi unul faţă de celălalt.

Leonardo DiCaprio a avut în ultimii ani relaţii cu multe modele profesioniste, inclusiv o relaţie de cinci ani, marcată de câteva despărţiri şi împăcări, cu top-modelul brazilian Gisele Bundchen.

El a avut apoi o relaţie cu modelul Bar Rafaeli, o veritabilă vedetă a revistei Sport Illustrated, între 2005 şi 2011. Şi acea relaţie a fost marcată de câteva despărţiri.

Actorul a avut apoi o relaţie cu actriţa Blake Lively şi, apoi, o alta cu modelul Erin Heatherton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici