Liam Neeson şi Pierce Brosnan vor juca împreună într-un film de Crăciun

Actorii nord-irlandezi Liam Neeson şi Pierce Brosnan vor juca din nou împreună într-un film şi se vor întoarce în ţinuturile natale unde vor turna un lungmetraj despre Crăciun.

172 afișări
Imaginea articolului Liam Neeson şi Pierce Brosnan vor juca împreună într-un film de Crăciun

Liam Neeson şi Pierce Brosnan vor juca împreună într-un film de Crăciun (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cele două staruri hollywoodiene vor juca în "A Christmas Star", un film care va marca a 25-a ediţie a evenimentului intitulat Cinemagic International Film and Television Festival for Young People, informează  contactmusic.com.

În acest lungmetraj, distribuţia va fi completată cu câteva sute de figuranţi - tineri şi adolescenţi - din Irlanda de Nord.

Cel mai recent proiect cinematografic comun al actorilor Liam Neeson şi Pierce Brosnan, care patronează împreună evenimentul Cinemagic, a fost filmul "Seraphim Falls" din anul 2006.

Actorul irlandez Liam Neeson, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Lista lui Schindler", s-a remarcat şi în alte filme precum "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually", "Batman - Începuturi", şi "Teroare în Paris/ Taken", în trilogia "Cronicile din Narnia", dar şi în alte pelicule mai recente precum "3 zile de coşmar", "Echipa de şoc", "Înfruntarea titanilor", "The Grey: La limita supravieţuirii" şi "The Dark Knight Rises".

Pierce Brosnan, în vârstă de 60 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză a jucat şi în "Cascada Seraphim", în musicalul "Mamma Mia" şi în thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", regizat de Roman Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici