Lora este izolată în Bali de patru luni. Ce îşi doreşte artista să facă cel mai mult după întoarcerea în ţară?

  • Lora şi iubitul ei au rămas blocaţi în Bali de la începutul lunii martie
  • Artista s-a acomodat acolo şi e foarte fericită
  • Lora cântă în Bali, meditează, se bucură de soare, însă îi este dor de casă
27626 afișări
Lora nici nu şi-a imaginat când a plecat spre Bali ce o aşteaptă! O vacanţă de două săptămâni s-a transformat într-ul exil. Artista spune că a trait momente de panică în clipa în care linia aeriană a anunţat încetarea zborurilor. 
 
În timp, s-a obişnuit cu situaţia şi a încercat să vadă partea bună a lucrurilor. A călătorit, a meditat, a filmat un videoclip în insula indoneziană şi spune că acum e fericită. 
                                                                          
„În patru luni, am trait cât alţii în 3 ani. Mă simt foarte bine, ne-am adaptat extraordinar, nu mai simţim disperarea aia să ne întoarcem acasă. Ne simţim super bine. Am treabă multă aici”, a spus artista. 
 
În Bali, a găsit chiar un loc în care să cânte. 
 
„Am cunoscut o super trupă care cânta coveruri într-un bar, aici, în Bali. Eram pe scuter când am auzit muzica şi când am văzut că este o scenă şi cântă cineva acolo, era să sar de pe scuter. Am zis - baby, baby, opreşte aici, muzică! Şi mă invită de fiecare dată când au muzica live pentru că am cântat acolo de drag”, a declarat ea.  
 
Deşi s-a acomodat în ţara „adoptivă”, mărturiseşte că îi este dor de prietenii rămaşi în România. 
 
„Vreau să-mi îmbrăţişez oamenii, vreau să-mi îmbrăţişez fratele şi să-l ţin aşa o zi. Mi-e dor de prieteni, abia aştept să le povestesc lucruri. Mi-e dor de fasole bătută, mi-e dor de borş de fasole, nu ciorbă, borş, fasole acră”, a spus artista. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici