Madonna ajunge azi la 18.00 în România

Madonna va sosi în România, marţi, în jurul orei 18.00, potrivit unor surse din rândul organizatorilor citate de strileprotv.ro

22 afișări
Imaginea articolului Madonna ajunge azi la 18.00 în România

Madonna ajunge azi la 18.00 în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, încă nu se precizează pe ce aeroport va ateriza avionul cu care va sosi vedeta, deşi zvonurile indică aeroportul Băneasa.

În afara misterului ce înconjoară sosirea cântăreţei în România, mai rămâne şi secretul locului unde va sta aceasta după concertul din Parcul Izvor. Tot sursele citate de stirileprotv.ro indică Hotelul Radisson, însă niciun oficial nu a confirmat această veste.

Mai multe autocare şi camioane cu recuzită al staff-ului Madonnei au intrat în România, marţi dimineaţa, prin Vama Porţile de Fier I, deplasându-se către Bucureşti, pentru concertul artistei de miercuri seara.

"Au intrat în ţară, prin Vama Porţile de Fier I, 16 autocare cu personal din staff-ul Madonnei şi 28 de camioane cu echipament tehnic şi recuzită pentru concert. Vin de la Belgrad şi se deplasează către Bucureşti", a declarat corespondentului MEDIAFAX şeful punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I.

Sorin Coman a adăugat că staff-ul Madonnei a tranzitat vama fără incidente, controlul derulându-se normal.

Mare parte din staff-ul artistei a ajuns deja în România, echipa autohtonă lucrând alături de tehnicienii "Sticky & Sweet Tour" pentru a pune la punct ultimele detalii ale evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici