Madonna vrea cinci cuptoare de gătit industriale în zona de culise

Cinci cuptoare de gătit industriale au fost montate în zona de culise la concertul pe care Madonna îl va susţine, miercuri, în Parcul Izvor din Capitală, a declarat Laura Coroianu, directorul Emagic, organizator al show-ului din Capitală.

68 afișări
Imaginea articolului Madonna vrea cinci cuptoare de gătit industriale în zona de culise

Madonna vrea cinci cuptoare de gătit industriale în zona de culise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, bucătarii Madonnei vor găti atât pentru vedetă, cât şi pentru o parte a staff-ului său.

Diva este însoţită pe tot parcursul turneului de 34 de persoane "apropiate" - staff-ul personal - inclusiv doi antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, precum şi un bucătar italian.

Tot în zona de culise vor fi amenajate o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj şi o sală de gimnastică, echipamente de fitness, elementele de design interior fiind aduse chiar de echipa artistei. Pentru amenajarea zonei de backstage vor fi necesare 500 de scaune şi mese, 30 de canapele şi 500 de trandafiri albi şi roşii.

Laura Coroianu a precizat că programul Madonnei la Bucureşti nu este cunoscut şi că aceasta va veni în Capitală cu avionul personal, în prezent nefiind însă comunicată ziua şi ora sosirii. Directorul Emagic a mai spus că vedeta vine la Bucureşti de la Belgrad şi că, cel mai probabil, va pleca spre Sofia, unde are următorul concert. Ea a mai spus că nu se ştie încă dacă Madonna va fi însoţită de familie şi nici până când vedeta va rămâne în Bucureşti.

Au mai rămas doar două zile până la concertul Madonnei şi mare parte din staff-ul artistei a ajuns deja în România, echipa autohtonă lucrând alături de tehnicienii "Sticky & Sweet Tour" pentru a pune la punct ultimele detalii ale evenimentului. Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic, concertul Madonna va avea loc miercuri, în Parcul Izvor din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici