Madonna i-a "scutit" pe bulgari de discursul anti-discriminare - VIDEO

Madonna, care sâmbătă seară a susţinut un concert în Sofia, capitala Bulgariei, nu a făcut în timpul show-ului niciun comentariu cu privire la discriminarea romilor, aşa cum a procedat în România, informează agenţia Novinite.

43 afișări
Imaginea articolului Madonna i-a "scutit" pe bulgari de discursul anti-discriminare - VIDEO

Madonna i-a "scutit" pe bulgari de discursul anti-discriminare (Imagine: Mediafax Foto)

Madonna

În concertul pe care Madonna l-a susţinut, miercuri seara, la Bucureşti, ea a fost huiduită atunci când, între două piese, diva a făcut o pauză pentru a spune că romii - ţiganii - suferă din cauza discriminării în Europa de Est, iar acest lucru o "întristează". "Am aflat din presă că există multe cazuri de discriminare a ţiganilor în Europa de Est şi acest lucru mă întristează foarte tare, în special pentru că noi credem în toleranţă - ţigani, homosexuali, oameni care sunt diferiţi. Toţi trebuie trataţi la fel, nu uitaţi asta", a spus vedeta.

Nu este clar de ce Madonna a ales să nu facă astfel de comentarii şi la Sofia şi nu se ştie cum ar fi reacţionat publicul bulgar în acest caz. Atât Bulgaria, cât şi România sunt ţări în care trăiesc romi.

În schimb, concertul Madonnei de la Sofia a inclus un mesaj ce îndemna la toleranţă religioasă, activism civic, la care spectatorii bulgari au reacţionat cu aplauze şi mult entuziasm.

Show-ul său din Sofia a durat două ore, de la 22.00 la 24.00, şi a fost primul concert pe care starul l-a susţinut în Bulgaria. Circa 60.000 de fani au umplut stadionul Vasil Levski din centrul Sofiei, acesta fiind astfel cel mai mare concert desfăşurat vreodată în Bulgaria.

Video Stirileprotv.ro

 

La fel ca la Bucureşti, în cadrul show-ului artistei, a fost inclus un moment în care Michael Jackson, care sâmbătă ar fi împlinit 51 de ani, a fost omagiat. O sosie a acestuia a urcat pe scenă, unde a interpretat celebrul "moon walk".

Imediat după concert, Madonna a părăsit Sofia, cu destinaţia Tel Aviv.

Potrivit Haaretz.com, avionul privat al divei pop a aterizat în Israel duminică dimineaţă, urmând ca pe 1 şi 2 septembrie, în Hayarkon Park din Tel Aviv, ea să susţină ultimele două concerte programate în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici