Madonna, un simbol în lumea modei - GALERIE FOTO

Madonna, regina muzicii pop, a jucat şi continuă să joace un rol extrem de important pe scena muzicii, fiind o personalitate de referinţă pentru lumea muzicală.

877 afișări
Imaginea articolului Madonna, un simbol în lumea modei - GALERIE FOTO

Madonna, un simbol în lumea modei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

 

 

 

 

 

 

GALERIE FOTO

Madonna

 

 

 

 

 

Ea a creat şi a impus în moda tinerilor stilul Madonna. Un stil care nu a rămas acolo, în anii ’80 unde s-a format, fiind mereu actualizat şi adoptat de toate tinerele generaţii de până acum.

Niciun element care poartă eticheta de provocator sau scandalos nu i-a scapat. Madonna a prezentat sute de coafuri şi modele din dantelă, piele sau lycra, în culori vii şi strălucitoare.

Madonna este regina propriei remodelări. A fost altfel de la un album la altul, aproape fiecare reprezentând o etapă distinctă. Un nou conţinut, o nouă imagine şi un nou trend.

În continuare prezentăm câteva dintre transformările prin care a trecut Madonna:

Punk. Este prima imagine pe care o avem despre Madonna: blondă cu rădăcinile negre şi cu părul ciufulit. Geci de piele asortate cu cât mai multe lanţuri, fuste purtate peste pantaloni, machiaj strident, cruci, cercei ş i accesorii extravagante, curele late, lanţuri şi brăţări la ambele mâini.

Marilyn Monroe. Blondă platinat, părul scurt şi ondulat şi nelipsitul ruj roşu aprins de pe buze. Era perioada rochiilor lungi de seară, asemeni celor ale starurilor de la Hollywood, perioada decolteurilor provocatoare, a materialelor pline de paiete şi a mănuşilor lungi din catifea sau mătase.

Sado-maso. Este stilul adoptat de cântăreaţă în anul 1992, când a lansat albumul „Erotica“. Madonna îşi schimbă complet garderoba şi îşi realizează o colecţie de corsete, de sutiene care mai de care mai bizare, haine din piele şi măşti de tot felul.

Evita. Hainele realizate din materialele cu imprimeuri florale în culori pastelate, părul de culoarea mierei lăsat liber sau prins într-un coc elegant i-au oferit artistei exact imaginea pe care aceasta a dorit să o sugereze: femeie responsabilă, preocupată de educaţia şi buna creştere a copiilor. Probabil, Madonna s-a inspirat din stilul vestimentar al personajului pe care l-a interpretat pe marele ecran, in filmul „Evita“.

Gheişă. Pop star în stil japonez a fost imaginea adoptată de Madonna în perioada în care a lansat piesa „Nothing Really Matters“. Era îmbrăcată în kimonouri în culori aprinse, din materiale lucioase iar părul era vopsit negru cu cărare pe mijloc.

Videoclip Nothing Really Matters

 

Dance anii '80. Este look-ul pe care artista îl adoptă cu ocazia lansării albumului, „Confessions on a Dance Floor“. Madonna apare atât în videoclipuri cât şi pe scenă în timpul concertelor, în body-uri din lycra, cu ciorapi de plasă şi cizme cu tocuri înalte. Culorile sunt cele specifice anilor '80: albastru electric, roz şi violet.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici