Mai mulţi chinezi, surprinşi dormind pe scările de serviciu din pavilionul României la Shanghai

Câţiva chinezi din personalul care deserveşte standul României de la Expo Shanghai 2010 au fost surprinşi vineri dormind pe scările de serviciu din pavilion, la câţiva metri de o sală în care avea loc un forum economic care reuneşte oameni de afaceri români şi chinezi.

49 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi chinezi, surprinşi dormind pe scările de serviciu din pavilionul României la Shanghai

Mai mulţi chinezi, surprinşi dormind pe scările de serviciu din pavilionul României la Shanghai (Imagine: Liviu Iancu/Mediafax Foto)

Cele patru persoane dormeau pe scările de serviciu care despart etajul doi, unde se află restaurantul românesc, de etajul trei, care gazduieşte o mică sală de conferinţe şi un salon.

Forumul economic a început la ora locală 14:00, moment în care personalul era în pauza de masă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici