Mamă a 7 copii, Ursula von der Leyen a devenit bunică la 62 de ani

  • Preşedinta Comisiei Europene s-a fotografiat cu nou-născutul pe Instagram.
  • Copiii înaltului demnitar au venit pe lume în intervalul 1987-1999.
6770 afișări
Imaginea articolului Mamă a 7 copii, Ursula von der Leyen a devenit bunică la 62 de ani

Ursula von der Leyen n-a purtat mască atunci când l-a ţinut în braţe pe micuţ

Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, s-a declarat luni o "bunică mândră", după venirea pe lume, luna trecută, a primului său nepot, relatează DPA.

Ursula von der Leyen, fost ministru german al Apărării şi mamă a 7 copii, a postat pe Instagram o fotografie ţinând în braţe un bebeluş, lângă care a scris că este un "moment magic".

Fericită de ritmul pe care îl are vaccinarea în Europa, Ursula nu şi-a ascuns bucuria, însă nu a dezvăluit în postare numele, data exactă a naşterii sau cine sunt părinţii bebeluşului, însă într-un discurs susţinut duminică a afirmat că fetiţa are o lună.

"Să îmi ţin în braţe nepoata pentru prima dată a fost unul din acele momente care pune totul în perspectivă şi îţi reaminteşte de lucrurile cu adevărat importante din viaţă", a afirmat ea în timpul unei ceremonii desfăşurate în oraşul Strasbourg din Franţa.

"Oare va vedea păduri sau viaţă sălbatică doar în cărţi sau filme? Cum vor arăta cariera şi locurile sale de muncă şi ce tehnologii va folosi?", s-a întrebat Ursula von der Leyen, o aliată apropiată a cancelarului german Angela Merkel.

Împreună cu soţul său, medicul şi universitarul Heiko von der Leyen, Ursula von der Leyen, o figură importantă a taberei politice conservatoare, a crescut şapte copii, născuţi între 1987 şi 1999.

Înainte de a ajunge la conducerea Comisiei Europene în 2019, ea a mai fost ministru al Muncii şi ministru al Familiei în Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici