Marilyn Manson a mers la aeroport având scrisă pe faţă o înjurătură - FOTO

Rockerul Marilyn Manson a fost văzut vineri în Aeroportul Internaţional din Los Angeles având scris în zona gurii şi a gâtului textul "F..k you", integral şi cu majuscule, un gest care ar fi fost adresat paparazzilor.

353 afișări
Imaginea articolului Marilyn Manson a mers la aeroport având scrisă pe faţă o înjurătură - FOTO

Marilyn Manson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Manson a fost văzut astfel stând la coada pentru controlul de securitate. Cuvintele respective erau scrise cu cerneală neagră, primul în zona gurii, pe toată lăţimea feţei, iar celălalt, pe gât. Manson purta un pardesiu negru, cu pălărie şi ochelari de soare, informează hollywoodreporter.com.

Un alt pasager, aflat la aceeaşi coadă, a scris despre această întâmplare pe site-ul Reddit, sub id-ul j_patrick_12.

"Tocmai am stat la coada pentru controlul de securitate la LAX (Los Angeles International Airport, n.r.) cu Marilyn Manson", a scris acesta, precizând ce avea starul rock scris pe faţă.

"În timp ce ne descălţam la coadă, el a explicat politicos că înjurătura nu îmi era adresată nici mie, nici altcuiva din aeroport, ci mai degrabă paparazzilor, pentru ca aceştia să nu poată vinde pozele pe care le-ar fi făcut cu el", a relatat acest martor.

Fotografii cu cântăreţul, aşa cum a apărut la aeroport, au fost însă publicate online.

Pasagerul care a relatat întâmplarea a mai menţionat că Manson îşi cerea scuze, prin atitudine, pentru fapta sa şi chiar şi-a acoperit gura în preajma copiilor, exprimându-şi scuzele faţă de părinţii acestora.

Marilyn Manson, pe numele său real Brian Hugh Warner, este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People". În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest. Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici