Mary Kate Olsen s-a căsătorit cu Olivier Sarkozy

Actriţa Mary-Kate Olsen, celebră pentru rolul din serialul "Casă plină", în care a jucat alături de sora sa geamănă, s-a căsătorit cu logodnicul său, Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy, vineri, la New York, potrivit usmagazine.com.

1048 afișări
Imaginea articolului Mary Kate Olsen s-a căsătorit cu Olivier Sarkozy

Mary Kate Olsen s-a căsătorit cu Olivier Sarkozy (Imagine: Hepta)

Cei doi au preferat să se căsătorească într-o ceremonie intimă, la reşedinţa lor privată din New York. La ceremonie au participat aproximativ 50 de invitaţi, printre care şi sora geamănă a miresei, Ashley Olsen.

Mary Kate Olsen, în vârstă de 29 de ani, fostă actriţă devenită creatoare de modă, s-a logodit în februarie 2014 cu Olivier Sarkozy, la doi ani după ce s-au cunoscut.

Bancherul în vârstă de 46 de ani este fratele vitreg al fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy şi are doi copii dintr-o căsnicie anterioară. În anii 1990, Sarkozy s-a căsătorit cu Charlotte Bernard, jurnalistă de modă şi autoare de cărţi pentru copii. Cei doi s-au separat în 2010, iar divorţul lor a fost finalizat un an mai târziu.

Mary Kate Olsen a avut, anterior, o relaţie de doi ani cu artistul Nate Lowman, de care s-a despărţit în 2010. Fosta actriţă a devenit cunoscută în anii 1990 când a jucat, alături de sora sa geamănă, Ashley, în serialul de comedie "Casă plină/ Full House".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici