Matthew Cowles, cunoscut din serialul "Destine secrete", a murit la vârsta de 69 de ani

Actorul Matthew Cowles, cunoscut pentru rolul personajului negativ Billy Clyde Tuggle din serialul "Destine secrete/ All My Children", a decedat joi, la vârsta de 69 de ani, din cauze naturale, a confirmat agenta artistului, pe contul său de Twitter.

276 afișări
Imaginea articolului Matthew Cowles, cunoscut din serialul "Destine secrete", a murit la vârsta de 69 de ani

Matthew Cowles, cunoscut din serialul "Destine secrete", a murit la vârsta de 69 de ani (Imagine: Hepta)

Matthew Cowles, dublu nominalizat la premiile Daytime Emmy, a interpretat rolul lui Billy Clyde Tuggle în perioada în care serialul "Destine secrete", lansat în 1970, a fost difuzat pe postul ABC (1984 - 1990), actorul reluând această partitură pentru versiunea online a producţiei, potrivit eonline.com.

"A fost un om extraordinar de talentat şi de bun, care a iubit viaţa şi pe toţi cei din jurul lui", a declarat, vineri, agenta actorului, Tsu Tsu Stanton, care a confirmat decesul.

Matthew Cowles, născut pe 28 septembrie 1944, la New York, şi-a început cariera ca actor pe Broadway, cu roluri în spectacole precum "Malcolm" (1966), "The Time of Your Life " (1969) şi "Sweet Bird of Youth" (1975). A jucat în filme de televiziune ca "Dragoste şi putere/ The Bold and Beautiful" (1987), "Oz" şi "Life on Mars", dar şi în producţii pentru marele ecran, cum ar fi "Furie pe gheaţă/ Slap Shot" (1977), " Un gentleman la New York/ Stars and Bars" (1988), "Fără apărare/ The Juror" (1996), "American Loser" (2007) şi "Shutter Island" (2010), în regia lui Martin Scorsese.

Matthew Cowles a fost căsătorit timp de 30 de ani cu actriţa Christine Baranski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici