Mazăre, despre ultima ediţie a carnavalului de la Mamaia: Ramses va fi mai fastuos, cu multe animale

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că ultima ediţie a carnavalului de la Mamaia din acest sezon estival, în care îl va interpreta pe Ramses, va fi ”mult mai fastuoasă”, cu foarte multe animale, susţinând că vrea să adapteze numere de circ pentru spectacolul de la sfârşitul lunii august.

343 afișări
Imaginea articolului Mazăre, despre ultima ediţie a carnavalului de la Mamaia: Ramses va fi mai fastuos, cu multe animale

Radu Mazăre (Imagine: Adrian Boioglu/ Mediafax Foto)

”Ramses va fi mult mai fastuos, va fi fără implicaţii religioase şi pe fibra naţională, normal, şi va fi foarte mistic, va fi cu foarte mult animale. Chiar diseară o să merg la circ ca să le văd spectacolul, după care o să discutăm cu cei de acolo să vedem ce numere putem să adaptăm pentru spectacolul din Ramses”, a declarat, marţi, Radu Mazăre, înainte de a intra în sediul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Întrebat dacă vor fi şi personalităţi invitate la ultima ediţie a carnavalului, Mazăre a spus că este posibil, dar că deocamdată e prea devreme să dea nume deoarece în aceste zile urmează să fie definitivat scenariul.

”Aş vrea să am şi personalităţi, dar deocamdată nu m-am gândit pentru că de-abia zilele astea definitivăm scenariul şi momentele care o să fie şi personajele şi, în funcţie de personaje, atunci ne gândim şi ce invitaţi avem. În orice caz e destul de mult de muncă. Cel care scrie scenariul a luat zece cărţi despre Egiptul Antic, i-am şi indicat câteva dintre ele. E puţin mai dificil de lucrat şi de pus în scenă”, a afirmat Radu Mazăre.

Ultima ediţie a carnavalului de la Mamaia va avea loc în 30 august.

Radu Mazăre a mers, marţi, la Poliţia Judeţeană Constanţa, aceasta fiind una dintre condiţiile cercetării sale sub control judiciar.

Primarul Constanţei i-a interpretat, în acest sezon estival, pe împăratul roman Cezar şi pe domnitorul Ştefan cel Mare.

La ediţiile anterioare ale carnavalului, Radu Mazăre a purtat diverse costume, fiind pe rând spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor şi Suleyman Magnificul.

Este pentru al treilea an consecutiv când Mamaia găzduieşte acest carnaval, acesta fiind de fapt un spectacol oferit de cluburile din staţiune, reprezentanţii acestora defilând pe care alegorice pe faleza din staţiune şi oferind apoi o reprezentaţie de dans şi muzică în Piaţeta Cazino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici