Radu Mazăre, îmbrăcat în costum de jucător de golf la o prezentare de modă în Mamaia - FOTO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost îmbrăcat în costum de jucător de golf în cadrul unei prezentări de modă a lui Cătălin Botezatu, organizată, vineri seară, în staţiunea Mamaia, el fiind înconjurat de trei tinere care aveau picioarele de lungimea crosei de golf cu care a defilat edilul.

1065 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, îmbrăcat în costum de jucător de golf la o prezentare de modă în Mamaia - FOTO

Primarul Constanţei, îmbrăcat în costum de jucător de golf la o prezentare de modă în Mamaia (Imagine: Cosmin Vaideanu/Mediafax Foto)

Cătălin Botezatu a deschis Romanian Fashion Weekend cu o colecţie de golf, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, iar vedeta prezentării a fost Radu Mazăre, primarul Constanţei făcându-şi o apariţie spectaculoasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, Mazăre a intrat cu maşina sa, un Jaguar decapotabil, până în apropierea scenei din Piaţeta Cazino, alături de el în autoturism aflându-se o tânără căreia i s-au alăturat alte două în momentul când edilul a urcat pe podiumul de prezentare.

Primarul a făcut câteva mişcări specifice acestui sport, a simulat executarea unei lovituri, iar apoi a măsurat picioarele celor trei tinere cu crosa pe care o avea. Mazăre avea să recunoască la final că înălţimea tinerelor respective a fost un criteriu în alegerea lor pentru această prezentare.

“Eu am luat fetele după mărirea picioarelor, să se potrivească cu crosa cea mai lungă”, a declarat Mazăre jurnaliştilor.

La finalul colecţiei, primarul a mai apărut încă o dată pe scenă, de această dată alături de Cătălin Botezatu, salutând mulţimea prezentă în Piaţeta Cazino.

Radu Mazăre a povestit ulterior jurnaliştilor că făcea repetiţii în culise şi a atins de câteva ori crosa de golf de asfalt, iar una dintre tinerele care l-a însoţit în prezentare i-a transmis să nu o strice deoarece Cătălin Botezatu spune că este scumpă. “Făceam repetiţii în spate. E ciment pe jos şi am mai atins crosa şi a venit la mine o fată: "Mi-a spus Cătălin că-i scumpă, că-i o mie de euro". "Ţine-o, că nu mai fac", a povestit amuzat edilul.

De asemenea, el a mai spus că a mers acasă cu puţin timp înainte de prezentare, el locuind în apropiere şi acolo a constatat că nu are decât o mănuşă de golf, temându-se că pe cealaltă a pierdut-o. El a aflat însă că în acest sport nu se foloseşte decât o mănuşă.

Cătălin Botezatu l-a felicitat pe Radu Mazăre că are un corp de invidiat, dar şi pentru că sprijină fashion-ul şi că a dezvoltat staţiunea Mamaia.

“Rolul şi costumul se potrivesc întotdeauna minunat domnului primar pentru că are un corp de invidiat. Manechinii mei îl invidiază. Pentru mine este un personaj, un personaj pe care îl iubesc, în primul rând ca om, în al doilea rând ca primar pentru că face el pentru această staţiune nu fac mulţi primari din România şi nu-l laud pentru că este prietenul meu, ci pentru că se văd realizările. El sprijină fashion-ul, cred că este singurul om din ţara asta care face ceva pentru fashion. De multe ori vine el cu idei şi îmi propune tot felul de lucruri şi mie şi altor designeri, mă bucur că este deschis. Şi la propriu şi la figurat este pe val”, a declarat Cătălin Botezatu.

Radu Mazăre a avut parte de o supriză plăcută la finalul prezentării, a cunoscut-o pe actriţa Erika Eleniak, vedeta serialului "Baywatch", aflată în Mamaia la sfârşitul acestei săptămâni şi care a asistat la prezentarea colecţiei lui Botezatu. Actriţa l-a felicitat pe Radu Mazăre pentru acest spectacol.

"Am auzit totul despre tine, a fost un show minunat. Mi-aş dori ca şi Obama să facă ce faci tu. E minunat”, i-a transmis Erika Eleniak lui Radu Mazăre.

Edilul a invitat-o apoi pe vedeta din "Baywatch" într-un club din staţiune.

Actriţa a recunoscut jurnaliştilor că nu a avut timp să vadă prea multe din staţiunea Mamaia deoarece a ajuns pe litoral vineri după-amiază şi doreşte ca sâmbătă să descopere cât mai multe lucruri pentru că duminică va pleca din ţară. Totuşi, ea a menţionat că doreşte să revină cât mai curând în România împreună cu fiica sa.

Pentru Radu Mazăre a devenit aproape o tradiţie să participe la diverse prezentări de modă în Mamaia. Astfel, în urmă cu doi ani el a purtat costumaţia unui aviator american din primul război mondial şi pe a unui ţar, iar anul trecut a purtat un costum de safari, tot într-o prezentare a lui Cătălin Botezatu, dar a fost şi rege african.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici