MEDIAFAX ZOOM: B-FIT in the Street! - Bucureşti 2014

Festivalul Internaţional de Teatru în Stradă "B-FIT in the Street!", aflat la ce-a dea VI-a prezenţă în Bucureşti, a stimulat de-a lungul celor cinci ediţii anterioare atât pofta de cultură a bucureştenilor cât şi interesul fotografilor, reprezentaţiile trupelor de teatru fiind caracterizate an după an de explozii de culoare, forma si emotie. Ediţia de anul acesta nu se dezminte, drept dovadă stau imaginile fotografilor Mediafax Foto, care vă sunt prezentate în galeria de mai jos. Şi dacă imaginile vă ademenesc, nu uitaţi că festivalul va anima străzile capitalei în fiecare seară, până duminică, 1 Iunie.

252 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: B-FIT in the Street! - Bucureşti 2014

MEDIAFAX ZOOM: B-FIT in the Street! - Bucureşti 2014

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici