Meryl Streep, la proba TIMPULUI. Vedeta americană face istorie în cetatea filmului - GALERIE FOTO

Considerată una dintre cele mai bune actriţe din lume, Meryl Streep dovedeşte că nu totul este efemer la Hollywood, cetatea filmului unde atâtea visuri au fost distruse odată cu trecerea timpului.

2181 afișări
Imaginea articolului Meryl Streep, la proba TIMPULUI. Vedeta americană face istorie în cetatea filmului - GALERIE FOTO

Meryl Streep, la proba TIMPULUI. Vedeta americană face istorie în cetatea filmului (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Meryl Streep se numără printre puţinele actriţe care au reuşit să treacă de proba timpului, atât în plan profesional, cât şi personal.

GALERIE FOTO

Starul din "Kramer contra Kramer" şi "Departe de Africa/Out of Africa" are la activ o impresionantă listă de filme, ultimul - "Doamna de Fier/The Iron Lady" - fiind apreciat atât de critici, cât şi de publicul din lumea întreagă. Pentru prestaţia ei în rolul fostului premier britanic Margaret Thatcher, Streep a primit al treilea Oscar din carieră.

Cu filme precum "Vânătorul de cerbi", "Podurile din Madison County" sau "Julie şi Julia", Meryl Steep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale.

Vedeta americană, care a acumulat în total 17 nominalizări la Oscar, a trecut proba timpului şi din punct de vedere fizic, ea reuşind, prin apariţiile sale, să atragă atenţia de fiecare dată, deşi are acum 62 de ani. La sfârşitul anului trecut, Meryl Streep a acceptat să pozeze pentru prima dată pe coperta revistei Vogue, declarând cu această ocazie că probabil este cea mai bătrână persoană care apare pe coperta unei astfel de reviste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici