Video Moment muzical emoţionant oferit de pianistul german Klavierkunst, celebru pentru că a cântat la protestele din Turcia, în faţa sălii Le Bataclan din Paris - VIDEO

Pianistul german Klavierkunst a susţinut un moment muzical emoţionant în faţa sălii de concerte Le Bataclan din Paris - unde, în noaptea de vineri, şi-au pierdut viaţa aproximativ 80 de persoane într-un atac terorist -, interpretând la pian piesa "Imagine", a lui John Lennon.

3375 afișări

Muzicianul, pe numele său real Davide Martello, a sosit pe bicicletă, relatează ITV News, după ce, sâmbătă dimineaţă, publica un mesaj pe pagina sa de Facebook spunând că "trebuie să ajungă la Paris".

După ce a interpretat piesa "Imagine", muzicianul, care a mai făcut astfel de gesturi în ultimii cinci ani de când se dedică pianului, a părăsit locul din centrul Parisului cuprins de emoţie. "Ce moment!", au exclamat cei prezenţi.

Klavierkunst a devenit celebru după ce, în 2013, a cântat în timpul protestelor din Piaţa Taksim din Istanbul.

Le Bataclan a fost una dintre cele şase zone în care au avut loc atacuri teroriste vineri noapte, aici pierzându-şi viaţa aproximativ 80 de oameni dintre cei care participau la concertul formaţiei americane Eagles of Death Metal.

În total, vineri noapte, au fost ucise 128 de persoane şi alte peste 200 au fost rănite. Printre persoanele care şi-au pierdut viaţa la Paris în atacurile revendicate de oganizaţia Stat Islamic se numără şi doi cetăţeni români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici