MOMENTE DE GROAZĂ în Florida: Un aligator a atacat cu botul un poliţist în timp ce era transportat. Bărbatul a leşinat | VIDEO

Scene de groază s-au petrecut în orăşelul Ocoee, situat în apropiere de Orlando, Florida. Un aligator de aproape 2,5 metri care era transportat a lovit cu botul un poliţist, lăsându-l fără cunoştinţă.

3766 afișări
Imaginea articolului MOMENTE DE GROAZĂ în Florida: Un aligator a atacat cu botul un poliţist în timp ce era transportat. Bărbatul a leşinat | VIDEO

MOMENTE DE GROAZĂ în Florida: Un aligator a lovit cu botul un poliţist în timp ce era transportat. Bărbatul a leşinat | VIDEO (Imagine: orlandoweekly.com)

Reptila avea botul legat, iar trei poliţişti au încercat să îl urce într-o maşină pentru a-l muta în apropiere. Acesta a fost momentul în care aligatorul l-a atacat cu botul pe unul din poliţişti, bărbatul fiind pur şi simplu doborât de forţa loviturii. 

Nu a fost singura persoană rănită, o femeie a fost lovită de replita furioasă, cu coada, la câteva fracţiuni de secunde de la atacul asupra poliţistului.

Videoclipul a fost postat pe Instagram de unul din martorii la eveniment. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici