Morandi şi Akcent, pe aceeaşi scenă cu Lady Gaga şi Rihanna

Trupele Morandi şi Akcent vor susţine câte un recital la premiile muzicale Eska, care se vor desfăşura între 23 şi 24 aprilie la Varşovia, la care Inna, cu piesa "Hot", este nominalizată la categoria "cea mai bună melodie internaţională în Polonia".

70 afișări
Imaginea articolului Morandi şi Akcent, pe aceeaşi scenă cu Lady Gaga şi Rihanna

Trupa Morandi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit casei de discuri Roton, membrii Akcent - Adi, Mihai şi Sorin - vor aduce pe scena EMA cel mai nou single al lor, "That's My Name", inclus pe albumul "Fără lacrimi".

De asemenea, trupa Morandi, care săptămâna trecută a concertat în celebrul complex O2 din Londra, va participa la premiile muzicale poloneze, unde va susţine un recital.

Astfel, cântăreţii români vor urca pe aceeaşi scenă cu prestigioşi artişti internaţionali, precum Akon, Ne-Yo, Anastacia, Lady GaGa, Rihanna, Pussycat Dolls şi Sugababes.

Totodată, România este reprezentată la premiile Eska de Inna, a cărei piesă "Hot" a fost nominalizată la categoria "cea mai bună melodie internaţională din Polonia". Ea concurează pentru acest premiu cu Guru Josh Project - "Infinity 2008", Danny - "Tokyo" şi Nexx - "Syncronize Lips".

Lady Gaga - Poker Face

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici