Moştenitoarea imperiului Lamborghini, vedetă TV. Cum arată tânăra care a cucerit Internetul - GALERIE FOTO

Elettra Lamborghini, moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghin, vedetă TV şi extrem de populară în social media, este nepoata lui Ferruccio Lamborghini, omul de afaceri care a pus bazele companii producătoare de automobile de mare viteză.

3485 afișări
Imaginea articolului Moştenitoarea imperiului Lamborghini, vedetă TV. Cum arată tânăra care a cucerit Internetul - GALERIE FOTO

Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini - GALERIE FOTO

Elettra Lamborghini, în vârstă de 22 de ani, este una dintre vedetele serialului „Geordie Shore”. Ea este însă cunoscută pentru faptul că este moştenitoarea antreprenorului Feruccios Lamborghini, cel care a pus bazele companiei cu acelaşi nume, informează BM.

Lamborghini s-a impus ca fiind unul dintre brandurile cele mai respectate din industria automotive. Însă la fel ca şi rivalul său, Ferrari, Lamborghini a avut un început atipic în această industrie, potrivit Business Insider.

GALERIA FOTO COMPLETĂ POATE FI VĂZUTĂ AICI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici