MTV România lansează o nouă emisiune pentru iubitorii de muzică bună - MTV Classic

MTV România lansează o nouă emisiune pentru iubitorii de muzică bună - "MTV Classic" -, care va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 21.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

136 afișări
Imaginea articolului MTV România lansează o nouă emisiune pentru iubitorii de muzică bună - MTV Classic

MTV România lansează o nouă emisiune pentru iubitorii de muzică bună - "MTV Classic"

Hiturile clasice, artiştii care au performat în clasamente, trupele care au făcut istorie - toate se văd de luni până vineri, de la ora 21.00, în noua emisiune pe care MTV România o lansează special pentru cei care doresc să îşi asculte piesele favorite.

Şi cum la MTV nu există muzică veche, ci "MTV Classic", piesele vin şi cu poveştile lor, în noua producţie MTV. Astfel, telespectatorii pot afla şi informaţii interesante, pe care cu siguranţă nu le ştiau, cum ar fi faptul că Rihanna a stat zece săptămâni pe primul loc în topul britanic (recordul secolului 21) cu piesa "Umbrella", în timp ce Seal a reuşit să urce până în vârful clasamentului american abia la a doua lansare a hitului "Kiss From A Rose".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici