Naomi Campbell i-a luat un interviu lui Putin. L-a întrebat despre forma sa fizică şi succesul la femei

Top modelul britanic Naomi Campbell şi-a exersat abilităţile de jurnalist pentru ediţia britanică a revistei GQ, unde i-a luat un interviu premierului rus Vladimir Putin.

86 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell i-a luat un interviu lui Putin. L-a întrebat despre forma sa fizică şi succesul la femei

Naomi Campbell i-a luat un interviu lui Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Interviul, care apare în acelaşi număr al revistei în care Naomi Campbell pozează goală pe copertă, evidenţiază simpatia modelului faţă de premierul rus, căruia îi pune întrebări despre forma sa fizică şi despre pasiunile sale.

"Naomi Campbell: Sunteţi într-o formă fizică foarte bună. Cum vă menţineţi?

Vladimir Putin: Probabil la fel ca tine.

Naomi Campbell: De fapt, nu fac exerciţii atât de des cât mi-aş dori, dar cred că mintea şi corpul sănătoase mă menţin în formă.

Vladimir Putin: Exact, ţi-ai răspuns singură la întrebare.", se arată în interviul luat de Naomi Campbell.

La întrebarea referitoare la femeile care au pozat într-un calendar special pentru a-l critica, Vladimir Putin a declarat că în aproape orice ţară este la modă să fie criticaţi liderii.

"Fetele din calendarul erotic au fost curajoase şi nu sunt speriate. Ca studente la jurnalism, ele ştiau ce se putea întâmpla după ce pozau în calendar, dar nu au dat înapoi. Sincer, asta mi-a plăcut cel mai mult", a declarat Putin.

Naomi Campbell l-a mai întrebat pe primul ministru rus despre sentimentul întâlnirii faţă în faţă cu un tigru.

"M-am simţit bine, însă nu toţi colegii mei ruşi s-au simţit aşa", a spus Putin.

Printre alte întrebări adresate de modelul britanic lui Vladimir Putin se numără cele legate de stilul său de înot, impresia creată motocicliştilor de apariţia sa la un festival conducând un Harley-Davidson şi despre implicarea sa în campaniile de salvare a tigrilor.

Aceasta nu este prima dată când modelul îşi arată talentul jurnalistic. La începutul acestui an, Naomi i-a luat un interviu preşedintelui venezuelean Hugo Chavez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici