Nepoata lui Boris Yeltsin, fost preşedinte al Rusiei, se mărită la doar 18 ani. Adolescenta îşi va lega destinul de cel al unui sportiv

Fotbalistul celor de la Lokomotiv Moscova, Fedor Smolov, a cerut-o în căsătorie pe Maria Yumasheva, în vârstă de doar 17 ani, nepoata fostului preşedinte al Federaţiei Ruse, Boris Yeltsin.

3363 afișări
Imaginea articolului Nepoata lui Boris Yeltsin, fost preşedinte al Rusiei, se mărită la doar 18 ani. Adolescenta îşi va lega destinul de cel al unui sportiv

Nepoata lui Boris Yeltsin, fost preşedinte al Rusiei, se mărită la doar 17 ani. Adolescenta îşi va lega destinul de cel al unui sportiv

Alegerea atacantului dorit de Espanyol în privinţa jumătăţii sale a stârnit controverse în Rusia, deoarece Maria Yumasheva are doar 17 ani şi este nepoata fostului preşedinte al Federaţiei Ruse din perioada 1991-1999, Boris Yeltsin.

Potrivit Mirror, Smolov se află în relaţii bune cu familia fetei. Se pare că cei doi se vor căsători când Maria Yumasheva va împlini 18 ani.

Maria Yumasheva

La naţionala Rusiei, Smolov a fost convocat de 39 de ori şi a marcat 14 goluri.

De-a lungul carierei sale, Fedor Smolov a mai evoluat pentru echipe precum Dinamo Moscova, Feyenoord, Anzhi, Ural şi Kransodar.

În acest sezon, Smolov a apărut în 19 partide, a marcat 4 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Potrivit transfermarkt.com, Fedor Smolov valorează aproximativ 9.000.000 de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici