Nicolae Guţă, manea pentru un partid politic în mijlocul campaniei electorale. În trecut, cântăreţul a mai lăudat în piesele sale alţi politicieni | VIDEO

Cântăreţul de manele Nicolae Guţă a scos o piesă intitulată ”Victorie PSD” în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din acest an.

8839 afișări
Imaginea articolului Nicolae Guţă, manea pentru un partid politic în mijlocul campaniei electorale. În trecut, cântăreţul a mai lăudat în piesele sale alţi politicieni | VIDEO

Nicolae Guţă, manea pentru un partid politic în mijlocul campaniei electorale. În trecut, cântăreţul a lăudat în piesele sale alţi politicieni | VIDEO

Pe parcursul piesei, Guţă îi îndeamnă pe fanii săi să ”ştampileze trandafirii”. În acelaşi timp, în clipul video al piesei, sunt rulate imagini de la mitingul uriaş al PSD din vara anului 2018, dar şi de la festivalul Neversea şi alte mitinguri ale social-democraţilor. De altfel, clipul video a fost şters de pe canalul de YouTube pe care a fost postat iniţial, însă acesta a fost publicat pe alte canale între timp.

Totodată, în clipul video mai poate fi văzut Liviu Dragnea, dar şi alţi social democraţi.

 
Pe pagina de Facebook, Guţă a scris: "Mai facem si dedicatii speciale ca doar traim intr-o tara democratica!". Postarea i-a atras însă multe critici, având nu mai puţin de 970 de comentarii, cele mai multe negative. Postarea, care însoţeşte link-ul cu melodia, are şi 260 de distribuiri.
 
Trebuie menţionat că în 2009, Nicolae Guţă a mai lansat o manea dedicată fostului preşedinte Traian Băsescu. ”Şi-l vom pune preşedinte, că Băsescu nu ne minte”, spunea Nicolae Guţă în manea.
 
 

 
O altă manea pentru Traian Băsescu a fost cântată şi de Florin Salam: ”Hai Băsescu la putere, scapă ţara de belele, ţoţi dujmanii să-i adumini, să te ştie de jupân... Hai Traiane că-i valoare şi creşte procentu' mare!”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici