Nicole Kidman ajută victimele incendiilor din Australia

Nicole Kidman, alături de Russell Crowe şi Hugh Jackman, se află printre celebrităţile care vor participa la apelul televizat pentru strângerea de fonduri în vederea ajutorării persoanelor care au suferit în urma incendiilor din Australia.

18 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman ajută victimele incendiilor din Australia

Nicole Kidman strânge fonduri pentru victimele incendiilor din Australia

Cunoscuţii actori se numără printre cele 150 de personalităţi, politicieni, muzicieni, artişti şi staruri din sport, care vor participa la apelul televizat, intitulat Australia Unites.

Teletonul va fi difuzat pe Channel Nine şi are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru proiectul umanitar lansat de Crucea Roşie.

Şi Anthony La Paglia, Keith Urban, KD Lang, Orlando Bloom şi Rachel Griffiths se numără printre starurile implicate în acest proiect.

Cel puţin 180 de persoane au fost ucise şi sute au fost rănite în incendiile izbucnite în statul Victoria, în timp ce peste 1.000 de gospodării au fost distruse.

Citeşte şi:

Cel puţin 181 de morţi, în urma incendiilor din Australia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici