Noile încălţări de la Puma au devenit virale pe reţelele de socializare. Ce asemănare au remarcat internauţii

  • Noile încălţări realizate de Puma sunt ironizate pentru că ar semăna cu Adolf Hitler.
  • Modelul „Storm Adrenaline”, destinat femeilor au fost subiectul ironiilor pe internet.
  • Pantofii sport ar avea linii care amintesc de chipul lui liderului nazist.
4116 afișări
Imaginea articolului Noile încălţări de la Puma au devenit virale pe reţelele de socializare. Ce asemănare au remarcat internauţii

Sursa foto: Twitter @iamterryevans

Limba încălţărilor şi forma pe care o are banda de culoare de pe vârful pantofului ar semăna cu părul şi mustaţa dictatorului.

Pantofii sport modelul „Storm Adrenaline” au ajuns ţinta ironiilor pe internet, după ce utilizatorii au glumit pe seama asemănării liniilor care împodobesc limba şi vârful ghetei cu accentele specifice chipului lui Adolf Hitler - freza şi mustaţa.

Coincidenţa a fost prezentată pe internet, unul dintre utilizatori declarând că modelul lansat de Puma sunt la nivelul „opt din zece pe scara Hitler”.

Până şi numele modelului le-a amintit unora dintre utilizatori de o aripă paramilitară din timpul regimului nazist, Sturmabteilung, tradus în engleză „Storm Detachment”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici