Nu vrei să îţi petreci Valentine's Day singur? Iată câteva secrete de seducţie demonstrate stiinţific!

De la ce trebuie să porţi pentru a atrage atenţia unei persoane de sex opus până la cele mai bune replici prin care poţi începe o conversaţie, cercetătorii au construit un ghid de secrete de seducţie care te pot ajuta în prag de Valentine's Day, informează dailymail.co.uk.

218 afișări
Imaginea articolului Nu vrei să îţi petreci Valentine's Day singur? Iată câteva secrete de seducţie demonstrate stiinţific!

Nu vrei să îţi petreci Valentine's Day singur? Iată câteva secrete de seducţie demonstrate stiinţific! (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Primul sfat pentru femei este să se îmbrace în roşu. Studiile au arătat că bărbaţii devin mai atenţi şi mai înclinaţi spre flirt faţă de femeile care poartă ţinute roşii, aceştia fiind la rândul lor mai atrăgători pentru sexul opus dacă se îmbracă în aceeaşi culoare.

O altă armă de seducţie, cel puţin pentru bărbaţi, este să pară cât mai populari. Cercetărorii de la Universitatea Aberdeen au descoperit că femeile sunt mult mai atrase de un bărbat dacă vad că o altă femeie îi zămbeşte şi pare interesată de el. Fenomenul ar putea totuşi să atragă admiratoare nedorite de către bărbaţii căsătoriţi, care se pare că sunt mult mai doriţi decât burlacii. Femeile sunt atrase de aceştia deopotrivă pentru că ei au câştigat deja aprobarea unei femei, dar şi pentru a-şi demonstra că pot cuceri soţul sau iubitul alteia.

Pe de altă parte, femeile ar trebui să evite să fie înconjurate de admiratori deoarece astfel devin mai puţin atrăgătoare, fiind considerate mai înclinate spre a nu fi fidele faţă de partenerul lor.

Replicile prin care începi o conversaţie sunt şi ele importante, umorul fiind una dintre cele mai apreciate calităţi la un bărbat. Cele 142 de femei care au participat un studiu desfăşurat la Universitatea Edinburgh au căzut de acord asupra celei mai proaste modalităţi de a începe o conversaţie: "Ma întrebam dacă ai cumva loc în poşetă pentru cheile de la Mercedes-ul meu"

Proporţiile fizice sunt de asemenea foarte importante dacă vrei să atragi atenţia sexului opus. Astfel, talia unei femei ar trebui să aibă o circumferinţă de 80% din cea a şoldurilor, iar umerii bărbaţilor ar trebui să fie cu 40% mai laţi decăt şoldurile.

Chiar şi numele unei persoane o poate face mai mult sau mai puţin atrăgătoare. Un studiu desfăşurat în Australia arată că bărbaţii ale căror nume conţin vocalele "e" sau "i" au mai mult succes decât cei cu nume în componenţa cărora intră litera "o". Pentru femei este valabil exact opusul regulii.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici