Numele lui Donald Trump de pe turnul său din New York, mascat de baloane în formă de porci zburători

Deşi noul preşedinte ales Donald Trump nu şi-a depus încă jurământul, acesta naşte în continuare controverse. Astfel, New World Design Ltd., o firmă de arhitectură din Chicago a venit cu ideea de a-i cruţa pe americanii din New York de a se întâlni zi de zi cu numele nou-alesului preşedinte american. Soluţia ar consta în porci, mai precis în porci zburători care ar masca astfel numele clădirii, potrivit Huffington Post.

4154 afișări
Imaginea articolului Numele lui Donald Trump de pe turnul său din New York, mascat de baloane în formă de porci zburători

Un arhitect vrea să mascheze logoul Turnului Trump din New York cu un set de porci zburători (New World Design Ltd.)

Compania de arhitectură a realizat un concept în care o serie de baloane în formă de porci uriaşi aurii ar urma să plutească pe faţada Trump Tower din Chicago, mascând astfel numele magnatului american.

Intervenţia neortodoxă este inspirată parţial de albumul de artă al trupei Pink Floyd, din 1977,  "Animals", care înfăţişează un balon zburând în jurul centralei electrice Battersea din Londra - albumul fiind la rândul său, un tribut adus romanului lui George Orwell "Ferma animalelor".

Arhitecţii au optat pentru transformarea porcilor zburători în culoarea aurie, o trimitere la gusturile lui Trump.

Pe blogul firmei de arhitectură, arhitecţii au exprimat că porcii zburători reprezintă şi şansele slabe pe care le-a avut Trump de a câştiga alegerile prezidenţiale. De asemenea, ei fac aluzie la comentariile dergadante ale lui Trump la adresa fostei Miss Univers, Alicia Machado, pe care a denumit-o “Miss Piggy.”

Într-un mail către  Huffington Post, reprezentanţii New World Design Ltd. au afirmat că misiunea finală a proiectului lor este de a-l denunţa pe Trump şi tot ceea ce reprezintă el, într-un mod simplu, jucăuş şi foarte public: “Intenţia proiectului nostru este de a fi un răspuns vizual curajos, la adresa expresiilor dure, ilogice şi adesea pline de ură care au împânzit aceste alegeri. Este un gest în sprijinul celor mai raţionali, optimişti şi pentru cei cu minţile deschise.”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici